AGENDA

Note that sessions & hours are tentative and subject to change

DAY 1
29 OCTOBER 2019
TIME AUDITORIUM
08:00 - 09:00 REGISTRATION & WELCOME COFFEE
09:00 - 09:30 OPENING DAY 1
09:30 - 10:00 SPECIAL OPENING SESSION 30 min
10:00 - 10:15 Keynote Presentation: STATE STREAM 15 min
10:15 - 10:30 Keynote Presentation: BUSINESS STREAM 15 min
10:30 - 10:45 Keynote Presentation: RESILIENCE PRINCIPLES FOR CITIES IN THE DIGITAL ERA 15 min
Robert Muggah Co-founder, Igarapé Institute; Executive Director, SecDev Group
10:45 - 11:15 COFFEE BREAK
30 min
STATE STREAM
11:15 - 12:15 Main Panel Discussion:
SECURE 5G INFRASTRUCTURE AS A BACKBONE OF DIGITAL TRANSFORMATION 60 min

speakers:
Sir Julian King – European Commissioner for Security Union
Karol Okoński – Secretary of State, Polish Ministry of Digital Affairs, Government Plenipotentiary for Cybersecurity
Robert L. Strayer – Deputy Assistant Secretary for Cyber and International Communications and Information Policy, U.S. Department of State
– Ericsson representative
– T-Mobile representative
moderator:
Melissa Hathaway – President, Hathaway Global Strategies, LLC; Former Cybersecurity Advisor, George W. Bush and Barack Obama administrations; Expert of the Kosciuszko Institute
AUDITORIUM SIDE SESSIONS (2nd floor) HYDE PARK (lower lobby)
12:15 - 13:15 Panel Discussion:
LESSONS LEARNT FROM 2019 ELECTIONS – 60 min

speakers:
Arne Schönbohm – President, German Federal Office for Information Security
– Klara Jordan – Director EU, Global Cyber Alliance
12:15 - 13:30
INNOVATION HYDE PARK FORMULA
13:15 - 13:30 Presentation: title TBC
15 min
13:30 - 14:30 LUNCH BREAK
60 min
BUSINESS STREAM
14:30 - 15:30 Main Panel Discussion:
INDUSTRIAL CYBERESPIONAGE CAMPAIGNS – 60 min

speakers:
Bogdan Święczkowski – National Prosecutor, First Deputy to the Prosecutor General
moderator:
Rafal Rohozinski – CEO, SecDev Group
AUDITORIUM SIDE SESSIONS (2nd floor) HYDE PARK (lower lobby)
15:30 - 15:45 Presentation: title TBC – 15 min 15:30 - 17:30 INNOVATION HYDE PARK FORMULA
15:45 - 16:00 Presentation: title TBC – 15 min
16:00 - 16:45 Panel Discussion:
BUILDING THE RESILIENCE OF INDUSTRY 4.0 BY PROTECTING THE IIOT – 45 min

speakers:
Steve Purser – Head of Core Operations, ENISA
moderator:
Patrick Tucker – Technology Editor, Defense One
16:45 - 17:30 Panel Discussion:
SECURING THE DIGITAL TRANSFORMATION OF FINANCIAL SERVICES – 45 min

speakers:
Sébastien de Brouwer – Chief Policy Officer, European Banking Federation
Rahav Shalom-Revivo – Fintech and Cyber Innovations Manager, Israel Ministry of Finance
17:30 - 17:45 COFFEE BREAK
15 min
SPECIAL SESSION
17:45 - 18:45 Special Evening Panel Discussion:
SAFEGUARDING CYBERSPACE BY ACTING TOGETHER – 60 min


speakers:
Līga Raita Rozentāle – Director of EU Governmental Affairs for Cybersecurity Policy, Microsoft
moderator:
Edna Conway – Chief Security Officer, Global Value Chain, Cisco Systems
18:45 - 21:00 NETWORKING WITH A GLASS OF WINE

Join the CYBERSEC 2019 community now! Download the EVENTORY app, find CYBERSEC 2019 and gain access to all important information about the event in mobile version!

    1. Download the free EVENTORY app from the AppStore or via Google Play
    2. Register in the application
    3. CYBERSEC 2018 can be found on the list of events in the application