CYBERSEC GLOBAL 2020 AGENDA

DAY 1
2020-09-28 Monday
10:20
Official opening of CYBERSEC EXPO Stage - Robert Siudak | 10:20 – 10:30 (GMT +2) | 10 min.
10:30
How 3 months forced you to protect thousand (remote) offices instead of one | 10:30 – 10:50 (GMT +2) | 20 min.
Speaker:
Bartosz Leoszewski - CEO, Famoc
CTF training | 10:30 – 13:30 (GMT +2) | 180 min.
10:50
7 Mobile Security Threats in 2020 and how to deal with them using EMM solution | 10:50 – 11:10 (GMT +2) | 20 min.
Speaker:
Piotr Kudrys - Product Owner, Proget
11:10
Presentation slot of British companies | 11:10 – 12:10 (GMT +2) | 60 min.
11:10 DIT - Department for International Trade
11:13 BAE SYSTEMS
11:15 ARMOUR COMMUNICATIONS
11:20 AWEN COLLECTIVE
11:25 CASQUE
11:30 CREATIVITY SOFTWARE
11:35 DEEP-SECURE
11:40 INTERCEDE
11:45 PERVADE SOFTWARE
11:50 RISK LEDGER
11:55 SUREVINE
12:00 TRUST STAMP
12:05 MIRACL
12:10
The role of cybersecurity clusters in the ICT market - panel discussion | 12:10 – 13:10 (GMT +2) | 60 min.
The necessity of a holistic approach needed to cover the whole spectrum of cyber threats is showing that the cooperation between cybersecurity companies is needed more than ever before. Sharing the knowledge and best practices between IT companies is a crucial part of successful and secure digital transformation in numerous sectors. Cybersecurity clusters already generate unique value and play an important role in developing the cybersecurity industry. The international cooperation between different regional and national clusters might be one of the most important enablers of the secure digital transformation. The panel discussion aims to present the best practices and case studies in the field of the national and regional cybersecurity clusters and associations.
Speakers:
  • Robert Siudak – Chairperson of Polish Cybersecurity Cluster #CyberMadeInPoland
  • John Davies - Cyber Wales Co-Founder & Board Director, South Wales Cyber Security Cluster Manager
  • Ciara Mitchell - Head of ScotlandIS Cyber
  • Judith Millar – NI Cyber Co-Founder; Business Development Manager, Centre for Secure Information Technologies (CSIT), Queen’s University Belfast •
  • Katie Stebbins - President of Global Epic
Moderator:
Ulrich Seldeslachts – CEO of LSEC – Leaders in Security
13:10
How to use NACVIEW to rule Your Network | 13:10 – 13:30 (GMT +2) | 20 min.
Speaker:
Maciej Salamoński - Business Development Manager, NacView
13:30
Conclusions from the implementation and development of cyber insurance and security services in Central European markets. | 13:30 – 13:50 (GMT +2) | 20 min.
Speakers:
  • Tomasz Gaj - Findia, CEO
  • Lilianna Poradzińska - Cyber Security Center, CEO
13:50
Cyberus Labs | 13:50 – 14:10 (GMT +2) | 20 min.
14:10
Cyberus Labs | 14:10 – 14:10 (GMT +2) | 0 min.
15:00
CTF training | 15:00 – 18:00 (GMT +2) | 180 min.
CLOSE
Please register for the CYBERSEC GLOBAL 2020 to get the function of adding the selected panel to the calendar. After registration, the option to add to the calendar is available on the event platform. REGISTER